День охорони праці

2014-04-25

/Files/images/8_klas/Засідання Круглого столу 8 кл..jpg

У нашому навчальному закладі було проведено День охорони праціпід девізом "Безпека праці та здоров'я під час використання хімічних речовин на виробництві" 22-25 квітня 2014 року /Files/images/8_klas/На якій віддалі повинен працювати кожен, щоб не зашкодити один одному.jpg

1. Для проведення розробили план заходів з підготовки та організації у 2014 році Дня охорони праці у навчально-виховному комплексі.

2. На веб-сайті розмістили всю інформацію про план заходів з підготовки та проведення у 2014 році Дня охорони праці.

3. Провели нараду при директору з питань охорони праці з педагогічним та технічним колективом закладу.

4. Класні керівники провели бесіди з питань охорони праці під час навчально-виховного процесу з учнівським колективом.

5. Оформлені та поновлені матеріалами у кожному класі куточки з питань техніки безпеки, поновлено інформаційний стенд з питань охорони праці.

6. У кабінеті хімії видана тематична стіннівка "Безпека на уроках хімії".

7. Провели моніторинг травмувань учасників навчально-виховного процесу;

7. Зустріч з медичним працівником з теми: "Нешкідливі та безпечні умови праці – запорука здоров'я";

8. „Круглий стіл” з питань охорони праці „Безпека праці та здоров'я під час уроків хімії та використання хімічних речовин на уроках”.

/Files/images/8_klas/Як тримати сапку правильно.jpg/Files/images/8_klas/Як правильно тримати знаряддя праці, коли готуєшся до роботи на квітниках.jpg/Files/images/8_klas/Як правильно тримати знаряддя праці під час виконання робіт на квітниках.jpg/Files/images/8_klas/Робота групою і правила поведінки під час роботи.jpg/Files/images/8_klas/Перевірка знань з охорони праці учнів 9 класу.jpg/Files/images/8_klas/Набуття практичних навичок з охорони праці учнів 8 класу.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi